Τρίτη 6 Οκτωβρίου 2015

Τεχνολογία τροφίμων: Για να είναι άψογα τα τρόφιμα μας!

 Πώς μένει η μπριζόλα σας υπέροχη; Πώς παραμένει ο χυμός της πορτοκαλάδας σας απολαυστικός για μέρες;
 Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ), αυτό το υλικό έχει ως στόχο να εξηγήσει πώς η τεχνολογία τροφίμων στην Ευρώπη ανταποκρίνεται στα υψηλότερα πρότυπα ελέγχου για να μας κρατήσει ασφαλείς, αλλά και το φαγητό μας φρέσκο και νόστιμο.
Παράλληλα, επιχειρείται η ενημέρωση των Ευρωπαίων καταναλωτών, οι οποίοι έχουν υψηλές προσδοκίες για τα τρόφιμα, αλλά μπορεί να μην γνωρίζουν πόσο πολύ η τεχνολογία τροφίμων είναι απαραίτητη για να πραγματοποιηθούν αυτές τις προσδοκίες.
Δείτε ΕΔΩ το χιουμοριστικό  βίντεο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΠΗΓΗ:http://www.onmed.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου